• natur2
  • Visseltofta 810x300 px2
  • Visseltofta 810x300 px
  • Visseltofta 810x300 px3
  • Visseltofta 810x300 px4

Välkommen till Visseltofta

Visseltofta by är en pittoresk by med närhet till det mesta. Här kan man kombinera den rofyllda miljön och vackra naturen med närheten till såväl Helsingborg som Halmstad. I Visseltofta finns en livaktig byskola med alla dess fördelar, här finns gårdsbutik, möjlighet att rida islandshästar, spela fotboll och mycket mer. Runt den lilla byn böljar sig kullar och de gröna fälten sträcker ut sig. Här erbjuds vackra cykel- och promenadstigar som tar en ut på en färd genom det gamla kulturlandskapet. Vill man prova på fiske och kanoting slingrar sig Helge å fram för alla intresserade.

I Visseltofta värnar vi om en positiv utveckling av både skola och by. Vi har precis avslutat ett landsbygdsutvecklingsprojekt som pågick under drygt två år, finaniserat av Leader Skånes Ess. Vill du veta mer om projektet hittar du det under länken Välkommen i menyn.

Visseltofta är det naturliga valet för många som värdesätter livskvalitet. Med den nya tvärleden når man snabbt kommunikationer till andra delar av Skåne och kringliggande landskap. Här finns också den lilla skolan och förskolan där närheten mellan alla är det utmärkande. Här syns och finns alla på lika villkor. Det gör Visseltofta till ett bra val för både stora och små.   

Nu finns det möjlighet att hyra Klubbstugan vid Hembygdsgården. Lämpligt för mindre sammankomster. Hyreskostnad medlemmar i Föräldraföreningen 150 kr, icke medlemmar 250 kr. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information.                                            

 

Bli medlem i Föräldraföreningen  100 kr/familj, inbetala till Bankgiro 5204-1043.